Üdvözöllek...

Köszöntelek a Blogomban.. nézz szét, olvasgass, és ha tetszett írj megjegyzést.. Üdv.. Gyöngylány 

 

 

 

 

2021. február 6., szombat

A "Vad"

Lassan beköszöntött az igazi ősz, bár csodás meleg napokat éltünk meg, érezhető volt a reggeli harmatos kerteken a hűvös reggeleken hogy bekúszik szép lassan az őszi időjárás.. 

Ellátogattunk kedvenc erdőnkbe nem messze lakóhelyemtől, épp a Mátra lábánál.. Szerencsére ismét kevés túrázó gombázó járt a kis erdőrészen, így teljesen birtokba vehettük az utakat. 




Napsütéses gyönyörű időnk volt.. A kedvenc tölgyesünkben sétálva sok hangot hozott felénk a szél, meglepődve hallottuk a szarvasbőgést. Figyeltünk, igyekeztünk a legcsendesebben menni a zörgő avarban, felmásztunk egy magaslesre, hátha mégis valami szépséget lencsevégre kapunk. 








Sajnos utunk ezen részén a még zöld erdőt tudtuk csak lefotózni.. Így visszafelé vettük utunkat az autó felé, éhesek is lettünk, szedtük a lábunkat, és félhangosan beszélgetve sétáltunk vissza az erdei úton. Egy gyönyörű részen már el is képzeltük hogy ott lenne a szarvas, hisz olyan szép fények, és a környezet is pont illett volna a vadhoz.. Egy nagy fatörzset szúrtam ki hogy ott milyen jó lenne.. A párom belenézett az optikájába, (teleobjektív) és mondja.. az nem fa törzs... rázoomoltam, és megmozdult a fa.. először vaddisznóra tippeltünk aztán felnézett a KIRÁLY...












Meg se rémült tőlünk, szép nyugodtan legelészve átsétált az úton és eltűnt a sűrűben, a hegyre fel ment gondolom a rejtekébe pihenni. 
Csodás borzongató érzés volt így látni, nem egy lesből megfigyelni.. 

A továbbiakban pár szál virág, csalán, akadt fotótémának, olyan szép fényekkel adatott a nap, hogy vétek lett volna kihagyni...














Az autóba ülve még a hatása alatt voltunk a történteknek, egészen hazáig beszélgettünk erről a csodás élményről. A fotókat gyorsan letöltöttük, és megnéztük szerencsére mind sikerült annyira megmutatni amennyire az objektív engedte. 







 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése