Üdvözöllek...

Köszöntelek a Blogomban.. nézz szét, olvasgass, és ha tetszett írj megjegyzést.. Üdv.. Gyöngylány 

 

 

 

 

2019. február 11., hétfő

2018 Március vége, a kert apró virágai, és séta a Bükkvölgyben

A hagymás virágok elkezdtek kibújni rejtekükből. A krókuszaim se döntöttek másképp előbújtak és végre igazán elkezdődött a tavasz. Szép  napos időben éles erős fényben ennyit sikerült kihoznom a lehetőségekből.
Másnap aztán a Bükkvölgy felé vettük az irányt, friss levegőre sétára vágytunk. Sár nem volt, mert előzőleg elég szeles idő volt így felszikkadt a sár ami a hó után maradt. A természet itt még kissé visszafogott volt, bár pár ibolya bátran előbújt rejtekéből. Találkoztunk egy vörösbeggyel is, ahogy sétáltunk a domboldalon. Egyszerre mindketten megrezzentünk mert a semmiből egy barna valami ugrott elő elénk.. először azt hittük őz... Mégse... egy hatalmas mezei nyúl volt a tettes. Szépen csendben megpróbáltuk megközelíteni, őkelme elég éhes volt mert a Páromnak sikerült elég közel mennie hozzá és jó fotókat készítenie. Sajnos akkora optikám még nincs amivel én is hasonló távolságból jó minőséget produkáljak, így elég rossz minőségben tudom csak megmutatni a nyuszi komát.  
Közben alkotgattam is, és húsvétra a dohányzó asztalra készült egy csöpp kis dísz.. minden saját kezűleg készült, kivéve a zöld nyuszi azt vettem













nyúl-koma rohanvást





vörösbegy

éhes nyuszika

inába kapta a lábát és husss....

Még havas a Mátra a háttérben.. a város ipari parkja az előtérben

Pár szál óvatos ibolya

a modellem.. 😉


Téglagyári kémény és a Mátra

természetesen gyűjtöttem tobozokat


a transzformátor állomás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése