Üdvözöllek...

Köszöntelek a Blogomban.. nézz szét, olvasgass, és ha tetszett írj megjegyzést.. Üdv.. Gyöngylány 

 

 

 

 

2019. július 3., szerda

Júniusi programok..

A sétát erőltetnem kellett így kis lépésenként a kastélykert felé vettük az irányt. Építkezések lesznek, így kissé elhanyagolt volt a kert magasan a gaz az útmenti sövények se voltak megnyírva. Pályázaton nyert forrásokból felújítás lesz a kastély területén így még  a maga csendjében elmentünk fotózni. Elég lassan haladtam a párom már rég bejárta az egész kertet mig én pár métert tetem meg.. Azért hoztam pár szép fotót..



























Rendkívül szép kiállító teremben nyílt kiállítása az Art 11 Alkotó Társaskörnek a mai napon Bujákon. Nagyon kedves fogadtatásban részesültünk, vendéglátóink mindent megtettek, hogy az odalátogató Körtagok és a község lakói jól érezzék magukat. A fotókból kiderült, hogy idősek és fiatalok is érdeklődtek a festészet és a képzőművészet iránt.

A helyi Művelődési Központ vezetője Varga Károlyné Andrea bevezetője után Ladóczki Béla a Kör vezetője nyitotta meg a kiállítást, és Borbély Gábor polgármester is méltatta kedves szavakkal a kiállítási anyagot, a megjelenteket és a jövőbeli terveit is felvázolta röviden. Kellemesen hűsítő üdítőkkel, és aprósüteménnyel látták vendégül a megjelenteket.

Nagyon szépen köszönjük a kiállítási lehetőséget, és minden megjelentnek, hogy megtiszteltek jelenlétükkel.



A Program zárásaként a Körtagok megnézhették Glatz Oszkár festőművész Állandó kiállítását a Művelődési Központban, az külön bejegyzésként fog majd felkerülni a blogba..


a kék linkre kattintva a facebookos csoportot jeleníti meg, ott a résztvevők be vannak a fotókra jelölve személy szerint.








































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése